Largo Resorts | De Parade
Bekijk foto's

Largo de Parade

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

In luxe genieten aan de Zeeuws-Vlaamse kust

Bent u een echte levensgenieter? Ontspannen aan het water, op het strand of bij één van de beach clubs met een heerlijk drankje in de hand genietend van de rust en het uitzicht... Op Largo de Parade geniet u in luxe van een heerlijke vakantie aan de kust. De luxe villa's bieden veel comfort, privacy en zijn voorzien van een ruime tuin waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Het strand bevindt zich op loopafstand van uw villa en er zijn vele top restaurants in de nabije omgeving waar u culinair kunt genieten.

De villa's zijn gelegen in een schitterend duinlandschap die zich perfect leent voor mooie wandel- en fietstochten. Ook is er een ruime keuze aan prachtige, historische steden in de directe omgeving zoals Knokke, Brugge en Gent. Luxe, comfort, rust, kortom optimaal genieten tijdens uw verblijf op Largo de Parade te Cadzand-Bad.

Zien & Beleven

Proef Zeeland
Iedereen kent de gerechten met namen als Zeeuwse mosselen of Oosterscheldekreeft wel. Een betere promotie als met deze heerlijke schaal- en schepdieren kan Zeeland zich dan ook niet wensen. In de vele restaurants aan de Zeeuwse kust komen deze producten bijna rechtstreeks uit zee, op je bord. Naast deze zilte zaligheden is er genoeg ander lekkers te ontdekken, van heerlijke streekbieren, bolussen tot Zeeuws lamsvlees.
Largo Resorts / de Parade
Antwerpen
Vanuit een oase van rust bent u in een half uur middenin de bruisende stad Antwerpen. Een stad die nooit verveelt. Bijzondere shoppingadressen, prachtige musea, historische gebouwen en oneindig veel restaurants en cafe’s maken van een dagje Antwerpen altijd een fantastische ervaring.
Largo  Resorts / de Parade
Brugge
De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochten plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed, het is ook niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De binnenstad heeft haar uitstraling voor een zeer groot deel weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. In Brugge neemt ook het Bourgondische leven een belangrijke plaats in. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je er volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. En voor de liefhebbers van chocolade: Brugge kent meer dan vijftig lokale chocolatiers.
Largo Resorts / de Parade
Het Zwin
Het Zwin is een uitermate dynamisch natuurgebied, waar het zeewater elke vloed binnenstroomt. Het zoute water zorgt voor een bijzondere plantengroei - met bijbehorende dieren. Laat je verrassen door de diversiteit aan flora & fauna.
Largo Resorts / de Parade
Knokke-Heist
Knokke-Heist heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht uitgeoefend op artiesten, architecten, beeldhouwers en schilders. Op de meest onverwachte locaties tref je kunst aan: 'De zee, die grote beeldhouwer' van Folon op het strandhoofd ter hoogte van het Albertplein of 'Hospitality', in de volksmond beter gekend als 'De Haas' van Flanagan op het einde van de Zeedijk. In meer dan 85 galeriehouders kun je internationale topwerken bekijken van Appel tot Zadkine.
Largo Resorts / de Parade

Voorzieningen & services

Algemeen
  • Fietsenverhuur
  • Wifi op resort (gratis)

Een verblijf op een toplocatie

Adres

Largo de Parade
Duinzicht 1 - 10
4506 GV Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland

Reisinformatie

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u op problemen stuiten, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Vertrek

Wij verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Prijzen & vakantieverblijven op Largo de Parade

De Parade 14
Premium villa met sauna, op het zuiden gelegen
7 slaapkamers
max 14 personen
Meer informatie & prijzen